Over ons

Kuiper Plaatveredeling produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal en is al die tijd blijven investeren in de kwaliteit van haar producten en organisatie. Met een fineer persstraat, een HPL persstraat en een hotmelt persstraat bevat de productie van Kuiper Plaatveredeling drie lijmtechnieken onder één dak. Tevens produceert Kuiper FSC® gecertficeerd gefineerd plaatmateriaal. Naast de Kuiper fineercollectie voeren wij ook de ALPI Lignum fineercollectie. 

Het succes van Kuiper Plaatveredeling berust in de eerste plaats natuurlijk op de hoge kwaliteit van onze producten. Toch is dat niet het complete verhaal. Kwaliteit wordt immers ook bepaald door andere factoren, zoals betrouwbaarheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Ook op die punten scoort Kuiper hoog, met snelle en stipte levertijden, soepele logistiek en grote aandacht voor problem solving. Als betrokken partner denken wij graag zo vroeg mogelijk mee over de projecten van onze klanten, om samen tot een optimaal eindresultaat te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw klant het fineer bij ons zelf uitzoeken voor uw jacht- of interieurproject.

Kuiper profiel

Klaar om uw project te starten?

Als toegewijde partner raken wij graag vroeg betrokken bij projecten van onze klanten waarmee we nauw samenwerken om het beste resultaat te krijgen.

Onze projecten

  • Kantoor BarentsKrans
  • Eiken / Citroen - Oostergracht
  • Keuken - Santos Palissander
  • Delta Lloyd - Hoofdkantoor
  • Sucupira Interieur
  • L'Europe Hotel Amsterdam