Aanpassing lijmtoevoer en lijmafval

Onlangs hebben we een nieuwe lijmtoevoer geïnstalleerd. De lijm staat niet meer naast de machine maar wordt vanaf een andere hal naar de machines gepompt. Op deze manier kunnen we de plek rondom machine netter houden en de kwaliteit van de lijm beter controleren.

lijm toevoer

Tevens hebben we een ontvloksysteem voor ons lijmafval aangeschaft. Hiermee kunnen we al ons lijmafval scheiden in (schoon) water wat door de afvoer gespoeld kan worden en massieve brokken lijm welke we als restafval kunnen deponeren. Op deze manier kunnen we verantwoord ons afval verwerken.

ontvloksysteem

 
Klaar om uw project te starten?

Als toegewijde partner raken wij graag vroeg betrokken bij projecten van onze klanten waarmee we nauw samenwerken om het beste resultaat te krijgen.

Onze projecten

  • L'Europe Hotel Amsterdam
  • Olijf - NIBC Den Haag
  • Villa - eiken fineer
  • Kantoor SADC - Eiken
  • Villa - noten fineer
  • Kantoor BarentsKrans