Woonhuis Eiken / Tafel Citroen

 Interieurproject Eiken Dosse Fineer / Tafel Citroen Fineer

In opdracht van een interieurarchitect uit Haarlem heeft Oostergracht Meubelwerk op Maat een interieur uitgevoerd in eiken dosse. Het fineer is afkomstig van Kuiper Plaatveredeling BV. Al het fineer waar Oostergracht Meubelwerk op Maat mee werkt wordt besteld bij Kuiper. Van eiken tot aan citroenfineer. In samenwerking met de ontwerper is en een fraai interieur ontworpen en vervaardigd. De tekening van het fineer loopt door zodat het één mooi geheel is geworden.

eiken fineer

eiken fineer      eiken fineer

De tafel in citroen fineer is onlangs geproduceerd voor een sociëteit in Amsterdam. Een fraai meubelstuk uitgevoerd in een unieke fineersoort.

citroen fineer

Eigenaar Harold van Breukelen is eigenlijk gediplomeerd opticien/optometrist.
16 jaar geleden kwam een interieurbedrijf op zijn pad. Door zijn leergierigheid is Harold al snel eigen in de interieur en heeft hij  de eenmanszaak die hij 16 jaar geleden begon inmiddels uitgebreid tot een mooi bedrijf met modernste precisiemachines waar zo’n 14 man personeel in dienst is. Hoogwaardige kwaliteit afleveren staat bovenaan . Met specialisme en vakmanschap als uitgangspunten . Elk meubel dient met de grootste aandacht en nauwkeurigheid voor detail te worden opgebouwd en bewerkt.

Klaar om uw project te starten?

Als toegewijde partner raken wij graag vroeg betrokken bij projecten van onze klanten waarmee we nauw samenwerken om het beste resultaat te krijgen.

Onze projecten

  • Eiken / Citroen - Oostergracht
  • Sucupira Interieur
  • L'Europe Hotel Amsterdam
  • Delta Lloyd - Hoofdkantoor
  • Keuken - Santos Palissander
  • Kantoor BarentsKrans