Uniek boomstammen project - kops eiken fineer

Voor de inrichting van de vernieuwde BLUE32 winkels heeft Quadro Winkel- en Projectinrichting een unieke fineersoort toegepast voor de toonbanken en overige interieurinrichting.

ONTWIKKELING CONCEPT
Om nog meer het gevoel te krijgen dat er daadwerkelijk boomstammen in de winkel staan is door Architect Louis Sjouwerman voor dit project gekozen voor een combinatie van kops eiken fineer met standaard eiken fineer. De goede samenwerking tussen Quadro en Kuiper heeft geleid tot een tevreden eindklant. BLUE32 is zeer tevreden over het eindresultaat dat is geleverd in de tot dusver heringerichte winkels.


Kops eiken fineer Kops eiken fineer

INNOVATIEF
Kuiper Plaatveredeling heeft voor dit project het kops eiken fineer voor het eerst verwerkt tot veredeld plaatmateriaal. Door de kops gezaagde fineervellen met behulp van lasertechniek te snijden in vierkanten en deze weer aan elkaar te voegen is een uniek design gecreëerd.
Dit kenmerkt ook de werkwijze van Kuiper Plaatveredeling. Een innovatief bedrijf die alle facetten in huis heeft om een totaalpakket aan decoratief plaatmateriaal te leveren.

TOEPASSING INTERIEUR
Het kops eiken fineer is toegepast op de bovenzijden van het interieur. Op de zijkanten van het interieur is gekozen voor standaard eiken fineer. Op deze manier lijkt het net of er hele gezaagde boomstammen in de winkel staan waarop de kleding wordt gepresenteerd.


blue 32 kops eiken


Klaar om uw project te starten?

Als toegewijde partner raken wij graag vroeg betrokken bij projecten van onze klanten waarmee we nauw samenwerken om het beste resultaat te krijgen.

Onze projecten

  • Courtyard Hotel Amsterdam
  • Kops eiken fineer - Blue 32
  • Keuken - Santos Palissander
  • Villa - noten fineer
  • Kantoor SADC - Eiken
  • Eiken / Citroen - Oostergracht