APTO architecten - Eiken wanden

SADC… een bijzonder project

Toen bekend werd dat SADC (Schiphol Area Development Company) ging verhuizen, werd INTOS gevraagd om de inrichting van het speciaal meubilair te verzorgen. De opdracht bestond o.a. uit het ontwikkelen van de entreebalie, de inrichting van het reprohok, een pantry, kastenwanden, garderobekasten, vergaderruimtes, concentratiewerkplekken, zitbanken en een brainstormruimte. Eyecatcher hierbij zijn de 3 organisch gevormde wanden, van 3 meter hoog van blank gelakt eiken buigtriplex, geleverd door de Kuiper Plaatveredeling. Deze wanden beslaan samen maar liefst 130 strekkende meter!  Deze ‘slingerende’ wanden staan allen los in de ruimte en herbergen in hun ‘holtes’ diverse ruimtes: van vergaderruimte tot concentratiewerkplek.

SADC eiken

De planning was krap: in 10 weken tijd moest het gehele project gerealiseerd worden: van tekenwerk tot oplevering. Juist in dit soort situaties komt het aan op een goede afstemming tussen alle partijen. Vertrouwen, flexibiliteit & duidelijke communicatie zijn essentieel. INTOS heeft samen met de architect, APTO, bij Kuiper Plaatveredeling het fineer zelf uitgezocht. Er is zorgvuldig geselecteerd en uiteindelijk is gekozen voor Kwartiers-fineer. INTOS is zeer te spreken over de kwaliteit & service van Kuiper Plaatveredeling. Theo Spanjaart: “Juist omdat wij deze zaken zelf zo belangrijk vinden, verwachten wij dit ook van onze leveranciers. Als je daarbij op één lijn ligt, komt dit de samenwerking alleen maar ten goede.” Bij de oplevering toonde de klant, SADC,  zich zeer tevreden. De prettige samenwerking tussen alle betrokken partijen waaronder SADC zelf, heeft hiertoe zeker bijgedragen. 

APTO eiken APTO eiken
APTO eiken APTO eiken

Klaar om uw project te starten?

Als toegewijde partner raken wij graag vroeg betrokken bij projecten van onze klanten waarmee we nauw samenwerken om het beste resultaat te krijgen.

Onze projecten

  • Keuken - Santos Palissander
  • Sucupira Interieur
  • Villa - eiken fineer
  • Courtyard Hotel Amsterdam
  • Villa - noten fineer
  • Eiken / Citroen - Oostergracht