Intrema - Villa voorzien van eiken fineer

Verbouwing luxe villa Enschede – samenwerking Intrema Interieurbouw & Kuiper Plaatveredeling B.V.

Als je huis toe is aan een renovatie, vragen veel mensen zich af waar te beginnen. Graag draag je dit over aan 1 bedrijf die u voorziet van eerlijk advies en een eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten. One stop shopping, dat is de wens van veel mensen bij een verbouwing. 1 aanspreekpunt en 1 bedrijf waar u zaken mee doet, zodat de lijnen altijd kort blijven en communicatie mogelijk blijft. Intrema Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van verbouwingen en maatinterieurs  in de breedste zin van het woord.

Eiken fineer

Voor zowel verbouwingswerkzaamheden, maar ook maatkeukens, badkamers, vloeren en complete interieurs op maat, kan Intrema Interieurbouw iets betekenen. Voor een relatie uit Enschede was dit de reden om hun plannen eens voor te leggen bij Intrema Interieurbouw. Het plan was om hun prachtige jaren 70 villa, waarvan de bovenverdieping op dat moment een grote zolderruimte was, compleet te verbouwen tot luxe villa, voorzien van alle luxe en comfort. Al snel ging Intrema aan de slag om deze relatie een gevoel en idee te kunnen geven hoe het uiteindelijke eindresultaat zou kunnen worden. Een team van Interieurarchitecten ging aan de slag om de plannen van de familie te combineren met de aangedragen ideeën van Intrema. 

Zodat er uiteindelijk een compleet verbouwings en interieurplan met 3-D visuals op tafel kwam te liggen.
In dit plan kwamen ook de materialen aan bod. Stoere materialen gecombineerd met de warmte van hout was een van de wensen waar Intrema zeker rekening mee moest houden. De keuze voor Kuiper Plaatveredeling als leverancier van de gefineerde onderdelen was daarom snel gemaakt. Het eiken quartier - rift  fineer is zorgvuldig per stam geselecteerd. Om een eenheid in de structuur te krijgen is voor zowel de donker gebeitste onderdelen als de licht gebeitste onderdelen fineer uit dezelfde stammen toegepast.

eiken eiken

eiken eiken eiken

Klaar om uw project te starten?

Als toegewijde partner raken wij graag vroeg betrokken bij projecten van onze klanten waarmee we nauw samenwerken om het beste resultaat te krijgen.

Onze projecten

  • Eiken / Citroen - Oostergracht
  • Kantoor BarentsKrans
  • Delta Lloyd - Hoofdkantoor
  • Kantoor SADC - Eiken
  • Sucupira Interieur
  • Courtyard Hotel Amsterdam