Kuiper noten fineer als rode draad voor in villa

Voor een bijzonder project van een villa in een bosrijke Brabantse omgeving heeft Bone beide activiteiten tentoon kunnen spreiden. Voor deze villa heeft Bone Interieurwerken alle maatwerk interieuronderdelen ontwikkeld en geproduceerd en daarvoor is gebruik gemaakt van de kennis en service van Kuiper plaatveredeling.  Samen met de opdrachtgever is door Bone het fineer uitgezocht bij Kuiper om een universeel beeld te verkrijgen bij de vele meubels, wandbekleding en wastafelmeubels.

Foto's: Margot Voets
noten fineer noten fineer

Vanuit de keuken en kamer is een vrij zicht op een enorme wand op de begane grond en eerste split-level laag. De wand is uitgevoerd in Amerikaans noten fineer en aan de voorzijde voorzien van paneelwerk bestaande uit 144- vierkante panelen met een schuine onder en bovenkant. De achterzijde is afgewerkt met hetzelfde fineer maar dan op een zwarte onderlaag. Hierin zijn zaagsnedes aangebracht wat de grote vlakken doorbreekt. In deze wand zitten een toilet diversen kasten en doorgangen naar de achtergelegen ruimtes verborgen. Een zeer complex ontwerp waarvoor het team van Bone de juiste oplossingen heeft gezocht om deze eyecatcher tot uitvoer te kunnen brengen.

noten fineer noten fineer noten fineer
Foto's: Margot Voets

Het noten fineer is de rode draad door de schitterende villa welke is opgebouwd uit diverse split-level lagen. De wastafelmeubels, vestiaire, videwanden, barmeubel, multimediawand en een aantal slaapkamermeubels zijn met het fineer uitgevoerd. 

noten fineer noten fineer noten fineer
Foto's: Margot Voets
Klaar om uw project te starten?

Als toegewijde partner raken wij graag vroeg betrokken bij projecten van onze klanten waarmee we nauw samenwerken om het beste resultaat te krijgen.

Onze projecten

  • Eiken / Citroen - Oostergracht
  • L'Europe Hotel Amsterdam
  • Courtyard Hotel Amsterdam
  • Olijf - NIBC Den Haag
  • Delta Lloyd - Hoofdkantoor
  • Camouflage fineer